GLS De Wingerd steunt Twinkling Stars

Wie?     GLS De Wingerd
Waar?  ‘s-Gravenwezel
Wat?    Verkoop van koeken, plantjes, kaarsen en
Opbrengst: €1.700,50
Resultaat: Met dit geld werd een heleboel educatief materiaal gekocht in de lokale winkels van Hazyview.  Zo kreeg de lokale economie een steuntje, maar waren vooral de kinderen en leerkrachten van de 3 plaatselijke kleuterschooltjes ontzettend blij met o.a. leesboeken, speelmateriaal voor binnen en buiten, puzzels, …

European School te Mol steunt vzw Twinkling Stars

De Nederlandstalige leerlingen van het 3de , 4de en 5de leerjaar van de Europese School te Mol kregen bezoek van Twinkling Stars.  Ze waren zeer enthousiast in het geven van creatieve antwoorden op probleemsituaties en hebben hopelijk een beter idee van wat Twinkling Stars doet en waarom we dit zo doen.

Dit alles was een voorbereiding op een fantastische schaatsdag op de grote ijsbaan in Eindhoven.  Eerst zoeken de leerlingen vrijgevige sponsors die hen een centje geven per rondje dat ze volmaken.

Op 9 december zullen deze leerlingen hun beste sportieve beentje voorzetten en zoveel mogelijk rondjes rond de piste schaatsen in de hoop zo veel geld in te zamelen om de bouw van 2 klasjes van de Uhmlengi kleuterschool te kunnen vervolledigen.  Op dit moment zitten ze daar met tientallen kindjes en 2 juffen in een houten barakje dat amper tegen regen of wind beschermd is en in de zomer snikheet wordt.

Wie?    European School

Waar? Mol

Wat?    Gesponsord schaatsen

Opbrengst? €725,50

Resultaat?  De bouw van de beide klasjes is gestart op 19 december.  Dit is volop in de grote zomervakantie in Zuid-Afrika,  waardoor men hoopt klaar te zijn tegen het nieuwe schooljaar dat start op 16 januari 2023!

’t Zandhofje steunt vzw Twinkling Stars

GO Vennebos steunt vzw Twinkling Stars

GO Klim-Op steunt vzw Twinkling Stars