FREDRIC SWITSER

  • Geeft als voormalig leerkracht ook de lessen op scholen bij een samenwerking.

Fredric is zelf getrouwd in Hazyview waar er een stukje van zijn hart achterbleef.  Als voorzitter van de vzw zorgt hij voor de contacten in Zuid-Afrika en de uitwerking ter plaatse, alsook het coördineren van alle takken van de vzw.

ANKE HERRIJGERS

  • Secretaris van de vereniging en zal de lessen opstellen en geven in de scholen die met ons willen samenwerken.

Anke heeft veel respect voor al het moois dat de natuur ons te bieden heeft en een groot hart voor mensen. Als leerkracht zijn het als eerste de kinderen die haar aandacht trekken, maar ze is ook zeker een tikkeltje feministisch. Of het nu gaat om kinderen, vrouwen of mannen, ze is steeds bereid om op te komen voor mensen die het niet gemakkelijk hebben.

REINHILDE SWITSER

  • Zorgt voor creatieve ideeën.

Reinhilde is reeds lang betrokken bij verschillende goede doelacties in België en Zuid-Afrika, waar ze o.a. meehielp in een lagere school en crèche in Tulbagh (West-Kaap) en mee woningen bouwde in Ixopo (KwaZuluNatal). Haar ervaring in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zal ons zeker helpen.

THEO HERRIJGERS

  • Ondersteunt het project als penningmeester.

Theo heeft door het huwelijk van Anke en Fredric Z-A leren kennen. Voor hem is dit nog steeds de mooiste belevenis. Maar helaas zijn er in Z-A miljoenen behoeftigen die elke dag moeten overleven. Daarom wil hij als penningmeester het project mee ondersteunen.

It always seems impossible until it’s done.

Nelson Mandela